Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paulus till sin andlige son Timoteus: "Blås liv i den andliga nådegåva från Gud som finns i dig, sedan jag lade mina händer på dig".


APOSTLAGÄRNINGARNAS FÖRSAMLINGSLEDARE

vakade över elden

inte över askan,


medan nutida tätmän

organiserar

askan,


i stället för att

blåsa liv i

glöden.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 142 gånger
Publicerad 2016-02-03 21:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Församlingsmedlemmarna höll fast vid apostlarna, inte tvärtom.
2016-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld