Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

moR

 

 

En tankes räckvidd, ett snöfalls djup

en bäcks vidunderliga färd genom landen

är inte tillräckligt för att berätta allt

som levnad lagt i denna handen

 

den hör till min kropp, den är fylld av linjer

jag vet att den snart ser ut som din

jag bara hoppas att den förblir lika mjuk

som din  då du stryker över min kind

 

förunnad är jag att till år vara kommen

men ändå ha dig så nära i allt

lilla mamma jag tycker inte bara om dig

Jag älskar dig, tusenfallt.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-04 09:36



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Värmen i din välljudande dikt
sprider sig vida kring
och gläder sig i
vårljuset


2016-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP