Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondopp

 

 

Molnen skingrar sig

i havet guppar solen

dagens första dopp




Bunden vers (Haiku) av Kozo
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-04 12:07



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Friskt
2016-02-07

    ej medlem längre
och natten
blir fångad med Nät+
2016-02-04

    ej medlem längre
Fin kall haiku!
2016-02-04

  Scarlett Miryam VIP
Då kan gott hoppet guppa en stund också, tills efter doppet.
2016-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo