Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min ilska på män har ingen botten verkar det som aaaaa


Maskerad bebis

om ingen köper dig
köp dem !
gno in dig i semlan just där mandelmassan pöser

gör om dig till en koloni måsar
stå kvar och glo utsidan full med ögonvittnen

visst kommer det sådana underliga män hela dagarna
i kostymen den breda
kostymen den bruna
på tröskeln han står
ljusklädd i trådslitna manchestern
nej jag har inte börjat tänka dig på dig
få in oss i samma tankekupè
det avsides intilliggande
liggrummet i mungipan
krypsmilet

män som försöker få in den utan att ta av sig kläderna
schaktmaskinen påslagen i vinduret
sitter på sängen och säger att vi som är så lika borde para oss
beräknande sina hållhakar
takstolarna hans ligger på lut
färdiga att resas i din förvånade hjärna
ja men det är så underbart
när han vill vika servetter med dig
gråta som ett barn i knät

längtan att slippa vara stor är storligen hans akilleshäl
du är säkert en som gillar pisk tänker hon
kysser lite på hans kalla öra
för att han inte ska känna sig så dum
för att hon inte vet hur hon ska slänga ut honom
spelad nakenhet
i ett flickrum

män som gör sig små
när de vet att de gjort fel
sprider en dunkel grå dimma
överför självförakt och slemmig förhandlingsmetod a`la
om du säger så lilla gumman går det inte att leva var förståndig nu
hugg av dig ena handen
du har ändå ingen nytta av den
du är så söt när du skrattar
folk bryr sig ändå bara om
när det pöser och smackar mot gommen!





Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-04 16:17



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bitska tongångar i din text. Dock inte alla män dragna över en kam.
2016-02-04

  Marita Ohlquist VIP
Här var det "klös" i texten!
Bra skrivet.
2016-02-04

  Stefan Albrektsson
Bitskt!! Jag blir ordentligt överraskad av den tredje strofen där jag först hör "Kristallen den fina" innan den girar in i "Sankta Lucia"... Medvetet, eller? Coolt är det hur som helst!
2016-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Utgångspunkt: Alla män är lika.

Själv hatar jag feminism.
2016-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP