Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det goda i människan

Djupt inne
i varje människas innersta
finns ett frö av
godhet.

Kärlek
är solen
och vattnet
som får det fröet
att gro och växa.




Fri vers av Andreas Nilsson
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-04 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson