Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnen skingrades, solen återkom







Grått och trist

letade i minnets arkiv
hittade många lyckopärlor

trädde dom på en gyllene tråd

en ständig påminnelse
om det ljusa, fina




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 597 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2016-02-05 11:13



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Vilket vackert pärlhalsband att bära med vackra minnen. Bra skaldat om att lyfta fram glädjen i livet
2016-02-14

  Teresia Ridell
Mm..ja du beskriver känslan så bra.. Känner sådär idag.. Men ser också minnen att ta fram, njuta..snart blir det ljusare (även ute..) igen..
2016-02-10

  Lars Hedlin
Mycket bra min vän!
2016-02-08

  Rise Little One
Vilken underbar idé att ta till sig!
2016-02-08

  ResenärGenomLivet VIP
Kloka ord...tack för dem...
2016-02-06

  Maria Sundelin VIP
Ja låt det ljusa vinna över mörkret
Kramar
2016-02-05

    Dan Myrbeck
Fin idé!

En lyckopärla föds när
pärlemor och pärlefar
funnit varandra.
2016-02-05

  Maud Louise
Dina vackra ord inspirerar till att försöka hitta mina egna pärlor
2016-02-05

  Eva Helene VIP
Skimrande vackert och inspirerande!
2016-02-05

  Marianne Räf
Gamla minnen kan va´ guld, - det
fick du fram så bra, här !
2016-02-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint skrivet om att ta vara på ljuset.
2016-02-05

  louisegirl
Fint från mörker till ljus
2016-02-05

  Cathrin M
Man får ta vara på den lycka som livet skickar till en. Fint och känsligt.
2016-02-05

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja man ska bevara de fina minnen som en skatt. Ljusbringande text
2016-02-05

  M.Eta
Bra att ha fina minnen att tillgå. Jättefin text.
2016-02-05

  Anya VIP
En konst att hitta dessa lyckopärlor. Ska leta mina idag. Tack för att du påminner.
2016-02-05

  Stefan Albrektsson
Fint och hoppfullt! Ja, det gäller att vårda sina pärlor!
2016-02-05

  Hanna Mari Wallin
väldigt vackert skrivet och en fin påminnelse om att minnas och ta fram de fina stunderna man har haft

2016-02-05

  Niliboy
Ja vi måste få tro på ljuset å glädjas åt solens återkomst, här är solsken i dag!
2016-02-05

  Gunnel Eriksson VIP
Lätt att fastna i gamla sorger,
men du har förmågan att se
det ljusa i tillvaron. Fin dikt.
2016-02-05

    ej medlem längre
Du beskriver vackert vikten av att ta tillvara det goda. Tacksamheten!
2016-02-05

  Öknens Ros VIP
Ett vackert smycke blir det av vackra stunder.
2016-02-05

  aol
Det finnes alltid små löv som skimrar så vackert i den gråaste vardag,
2016-02-05

    ej medlem längre
Det låter som fina pärlor. Ser ett väldigt vackert pärlhalsband framför mig.
Mvh annokas
2016-02-05

    ej medlem längre
Ord som ger styrka i grå dagar.
2016-02-05

  överlevaren VIP
Bra ordat, om ljusets varma glimtar som skingrar och berikar mörkret när det känns svårt!
2016-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP