Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falska pedagoger

Till alla de falska pedagogerna
som jobbar på förskolorna
där de tillbringar nästan all sin tid
till att snacka skit bakom ryggen på varandra.

Pedagoger är till för barnen
att barnen ska bli uppmärksammede och bekräftade
pedagoger är till för att redovisa lärande
i alla olika sorts miljöer och ämnen
så att barnet kan utvecklas hela tiden.
Inte som ni falska pedagoger gör
sitter i ett hörn och bara tjattrar
ni tar ingen hänsyn till barnet
när de kommer fram till er
och frågar efter hjälp
ni säger att ni kommer senare
men i själva verket är det bara
tomma ord som ges.
Så himla oproffsiga ni är.

Blir väldigt irriterad på sådana pedagoger
som inte ser tårar i barnets ögon
för att de är koncentrerade på helt fel saker.
Är så trött på sådana pedagoger som spelar ett spel
som heter jag bryr mig om ditt barn väldigt mycket
framför föräldrarna
men så fort föräldrarna ha gått
är kaffet och bullarna serverade
där de kan njuta och bara babbla
istället för att vara delaktiga
i barnens process av utveckling och barnens lek.

Arnela Arre Kurbegovic (2016 - 02 - 05)




Fri vers av Arnela
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-05 19:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
håller helt med föregående skrivare..
en fot i ändan har ingen dött av!
2016-11-01

  Solstrale VIP
Så skarpt laddat bra att någon trycker av ord som ger de huvudlösa en spark på smalbenet då och då!
2016-10-18

  Knoparemoj
Hej,

Vilken härlig läsning.
Falska pedagoger och flaska profitörer
t.o.m. i Mello.

Ha det bra
Bosse
2016-03-14

    ej medlem längre
De behöver ha barnasinnet kvar.
2016-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela