Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minne för livet


Titta på dej



När det gått en sekund

vet man varför den existerat




Prosa av Lars Gullberg
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-05 23:19



Bookmark and Share


  Jaseph
En insikt. En sekund kan vara en evighet.
2016-02-08

  överlevaren VIP
Lite text... stora ord!
2016-02-07

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Eftertänksam text
2016-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg