Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skulle så gärna.....


jag skulle vilja krypa ihop
så där nära  
känna värmen
från din hud 

jag skulle vilja känna
ditt hjärta slå
mot mina fingertoppar
höra ditt blod rusa  

jag skulle vilja möta
din blick
känna mig lyckligt naken
i din famn   

jag skulle vilja älska dig

som förut
utan smärtan
utan förtvivlan
villkorslöst som ett barn 

men nu är inte som då
så jag går




Fri vers av ia VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-06 01:31



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
Smärtsamt vackert, ett hopp en hållenhet som inte höll, och styrkan i insikt... jag går. SKitbra!
2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP