Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speglad spegel

Du bygger
din styrka
på sand

låtsas så
stark 
ibland

en dimension
har din 
spegel

en är din
levnadsregel

egot
går före
det sanna

du speglar
din våta
panna

du glömt
vad du
vet

att pannan
är spegeln

och spegeln
din
identitet




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-06 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren