Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig, till någon, som ömt finns men kanske inte nära intill


bara jag

...bli inte rädd
det är jag
som ömt håller

stryker lätt över
handryggen
följer med fingertoppar
mjukt

...bli inte rädd
det är bara jag




Fri vers av ia VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-06 12:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Känner du inte igen mig?"
(Hoola Bandoola Band)
2016-02-06
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP