Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulturfara

Usel kultur är
som ett krokodilgap:
Om du sticker in ditt huvud
så blir du av med det.

Läsaren bör nu
se upp!




Fri vers av Andreas Nilsson
Läst 285 gånger
Publicerad 2016-02-06 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson