Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från diktsamlingen outgiven MINA VÄTSKOR I MITT KÖTTSLIGAGA BLOMSTER (tillhör inte detta lands avisande polerade plast golv) av Martin Bergström Cerd Denna dikt finns nu i en utgiven bok 2016-12-12 utgivningsdatum: ENSKEDE AUTARKI


Farmor på Gröna Lund (ur Enskede autarki av Bergström Cerd

Silver bländande
mycket
farligt
Resa utan pengar med pass i en annan plast
Lågan bländande i mig en annan del av Sverige
Trivsel och harmoni
Farmors varma saftsoppa varma tubsockor i den frusna 2 rumslägenheten
Skönt att röka 100% Magnesium
Lågan silver och blå gnistrar i den renaste av all snö
har åkt tåg till farmor hon bor utanför Strängnäs
som
bror
dog
Blev barn på nytt med söndringen av mitt snor slem
som
syster
söndrades
Överallt i trappen skvätt från barnen högt där uppe
blandningar med popcorn glass Coca Cola
ett hjul där dreglet är eller blir till
priserna är fuktiga svettiga skvättar i sommaren
GRÖNA LUND




Fri vers (Fri form) av Bergström Cerd
Läst 442 gånger
Publicerad 2016-02-06 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bergström Cerd
Bergström Cerd