Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor




Jag stod i fönstret
och såg plötsligt en stjärna.

Jag kände värmen och det gick att gå ut på balkongen.
Där såg jag den försvinna bort
och det blev svart igen.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-06 22:44



Bookmark and Share


    nånja
Den försvann in i dig! :)))
2016-11-10

  lodjuret/seglare VIP
På gatan så här års går det att se stjärnor i natten både på nära håll och som långt borta. Skönt med korta texter, heja snön.
2016-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg