Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD BEHÖVER INGEN HJÄLP!

GUD SOM SKAPAT HIMMEL

OCH JORD, FÅGLARNA

UNDER HIMLEN OCH

FISKARNA I

HAVET


BLOMMORNA PÅ MARKEN,

OCH ALLT ANNAT SOM

LEVER OCH VÄXER!


OCH MÄNNISKAN TILL

SIN AVBILD, TILL

SINA SÖNER OCH

DÖTTRAR,


HAN BEHÖVER INGEN

HJÄLP MED ATT

FRÄLSA SIN

AVBILD!


MEN HAN BEHÖVER

REDSKAP! SÅDANA SOM

HÖR VAD HAN SÄGER

OCH GÖR DÄREFTER:


MÄN OCH KVINNOR,

SINA SÖNER OCH

DÖTTRAR.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 164 gånger
Publicerad 2016-02-07 10:34



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
istället för att bli galen
2016-02-07

    Lars Gullberg
Så då är det bara att fortsätta att tro
2016-02-07

    Lars Gullberg
Vet inte
2016-02-07

    Lars Gullberg
Vad är Gud

Vem skapade skaparen

Har Gud ögon

eftersom vi kallar honom för han

måste han ha ett kön

vi är ju hans söner och döttrar

så vem är vår mor

så hur skapades allt ur ingenting

hokus pokus simsalabim

tända en eld behövs svavel

vem skapade svavlet

vem skapade Gud

Och vem skapade han som skapade Gud

och vem skapade han som skapade han som skapade Gud


2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld