Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNGSLIGA, LILLA HJÄRTA!

som kämpar för att bulta och slå,

stor är Han som burit

Din smärta,


och Din evighet

likaså.


Vi kämpar för MORGONDAGEN,

för timmar vi

inte vet:


men stor är Han, som vill

bära vår dag -och

vår evighet.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-07 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld