Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek kommer att erövra

Vers:

Denna kärlek för många
har länge ansetts som en skamfläck
jag och du är för alla.

Men deras lycka
är vårt ouppnåeligt mål
de vill få isär oss
mot vår vilja
de kommer aldrig att lyckas
så länge du och jag lever
på denna orättvisa jord.


Ref:

En själ, två kroppar
länge är du och jag
och så kommer det alltid att vara
de kan inte skilja oss åt.

En själ, två kroppar
länge är du och jag
och så kommer det alltid att vara
kärlek kommer att erövra.
Vår kärlek kommer att vinna.


Vers:

Jag bryr mig inte
om deras prat bakom ryggen
Jag tror på dig
de är svartsjuka
men vi är starkare.

Med kedjor runt mig
knyter jag fast dig
Din kärlek, älskling
betyder mycket för mig.

Arnela Arre Kurbegovic (2016 - 02 - 07)




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Arnela
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-07 12:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fantastisk text. Mycket kärleksfullt och vackert skrivet.

2016-02-07

  Karolina Cerise
Vacker sång :-)
2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela