Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintergäck

 

 

 

Moppen, ljudet
och strängen
av grus


pojkarna som
går utan jacka
till pizzerian


solen som
ännu inte har
gått ner


då är nu
en utandning




Fri vers av Kozo
Läst 283 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-02-07 19:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt fin!
2016-02-12

  Poesia VIP
"då är nu
en utandning"

Ljuvligt!
2016-02-10

  Scarlett Miryam VIP
(Scar tänkte på golvmopp och läste "utvandring" många gånger. NU börjar hon förstå. Gäckar mig med...)
2016-02-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Dikt skriven i vårrus, det fina.
2016-02-08

  i af apa
gillar stämningen.
2016-02-07

  Maiah VIP
Anar lyckokänslan för våren som närmar sig
2016-02-07

    ej medlem längre
med folkrus ur munnen+
2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo