Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imagebärare

Quinnan är ofta

bärare av imagesymboler

för aitt kön

Ofta ser man

en kvinnlig artist

eller väderrapportör

som bär någon

liten detalj,

gärna något med spets,

som ska kittla fantasin

hos en manlig voyeur




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-07 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP