Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första egenskrivna sång, kolla gärna in. Kommentera gärna!


Sång om en annan

Det finns tankar som aldrig kommer åter.
Det finns tankar som drar till stråt`
Sitt strå till stacken,
Men vad vet jag?
Vilka tankar är dessa,
När jag minns dem Ej.

Ej är ett ålderdomligt icke.
Säger Word som för mig ej fattat tycke.
Det är så mycket,
Mellan raderna som jag vill uttrycka.

Det är söndag och jag är lycklig.
Fastän jag inte har en karl,
Så trot`det ej.

Nej jag hoppas.
På att raderna åter skall bli aktiva.
På att min tid fördriva,
Fastän 40-talets sång är här,
Så kan jag inte säga att jag är kär.
Och i en tid som denna;
ursäktande, dröjande, förtöjande, kanske det inte är vad som är viktigt!
Men det är det för mig.
Jag hoppas på ingenting än annat,
Bli kär,
Bli kär,
I Mej.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Mim
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-07 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim