Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

massage

Idas fot i knät
samtalet blir här och nu
kramar fotvalvet

tårar trängs tysta
smeker fotens krampläge
flöden öppnas ömt

stortå och lilltå
vägar till fotens sovrum
vyssa lilla lull




Bunden vers (Haiku) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-07 21:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint
2016-02-08

  Respons VIP
Fint om det lilla och det nära!
2016-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP