Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Administration

Sluta kämpa
Lämpa längre
Ingen märker
Organisationsförstärker
Krumnar tänker vad är kvar
Administrationen har
Du inte nu
Det går bra
Jag behöver dig
Människan pappa




Bunden vers (Rim) av Istanbul Gustafsson
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-07 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Istanbul Gustafsson