Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Murar


En virvelvind av återhållna kärlekstrådar
Vem välja någonting eller ingenting alls
Trygghet i fantasins värld

Skorna nöter stigen någonstans
Värmer frusna själar i mörkret
Klockor som slår åren går

Förvirring bygger murar
Krokiga ryggar nariga händer
Gungstolen vaggar i natten

Stjärnorna även det svarta hålet
Oändligheten är funnen
Skapar sina egna öden

Drömmer om ett svar
Klarnar upp efter regn
Finner nu ett strå

Lynx63 ©




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-08 00:21



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Alltså jag bara älskar denna strof;
"Gungstolen vaggar i natten"

Säger som ResenärGenomLivet: Slutversen ger hopp

/kram
2016-02-08

  ResenärGenomLivet VIP
Många känslor bakom orden... slutversen ger hopp...fint...
2016-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP