Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


(c)Foto: Minkki Huldén valet stod mellan kamera och haiku.


Haiku 8.2.2016

 

 

som om någon

vridit duschen på fullt ös

magnifikt snöfall

 

himlabrusande vita

flingor faller trådrakt, fritt

 

2016-02-08  13:01




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-02-08 12:01



Bookmark and Share


  Bossepoet från Österbotten
visuellt
2016-02-09

  Stefan Albrektsson
Det var fint flöde i den här! Jag SER det du skriver! Bravo!!
2016-02-08

  Marita Ohlquist VIP
Fin text i vinterskrud!
2016-02-08

  Heikki Hellman
Du skrev fint i liknelser att beskriva dagens väder!
2016-02-08

  mike irow
finfin
balans
2016-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP