Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge är du ung...


Så länge du har din innerlighet..så länge du orkar längta..

Så länge ditt hjärtas evinnerlighet..kan kärleks bedyran pränta..

Så länge din lust..kan få dig att flämta..vibrera av längtans blomma..

Så länge din käresta..får dig att le och tankar är annat än fromma..

Så länge är du ung..




Fri vers av passionsblomman
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-08 13:22



Bookmark and Share


    Balans
Så är det...; )
2017-08-09

  Lars E Jönsson
Ligger mycket i denna text
2016-02-08
  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman