Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utifrån ett citat av Herakleitos


Pantha Rei

"Du kan inte stiga ned i samma flod två gånger."
Men hur vet du
att det är "samma flod"?




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-08 14:33



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är det inte.
De som tror det är ute och cyklar.
2016-02-09

  mike irow
snyggt
2016-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP