Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svensk forskning

Svensk forskning ska
ligga i framkant bland eliten,
ej vara på kant med etiken.




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 536 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2016-02-09 16:44



Bookmark and Share


  ULJO
I dessa tider en högaktuell tes.
2016-02-17

  ResenärGenomLivet VIP
Det gäller nog att balansera...
2016-02-14

  Evelyn Falk Möller VIP
Det borde även gälla för politiken.
2016-02-13

  överlevaren VIP
Absolut, det måste vara strävan framåt!
2016-02-12

    ej medlem längre
Mmmm vad bra!
2016-02-10

  Anya VIP
Tänker på denne kirurg på Karolinska....Paolo Macchiarini . Fy fan! Såg dokumentären om honom och vissa bilder har etsat sig fast på näthinnan. Denna ryska, söta kvinna som lurades att bli opererad och dog...svårt sjuk.

Bra fångade ord!
2016-02-10

  Teresia Ridell
Mycket bra !
2016-02-10

    ej medlem längre
Bra så.
2016-02-10

  Gunnel Eriksson VIP
Ord i rättan tid.
2016-02-10

  Gisela Nordell
härlig läsning!
2016-02-10

  anits VIP
Ja, så sant, kan inte beskrivas bättre!
2016-02-09

  Maria Sundelin VIP
Etik och moral är svårt att följa
När toppskiktet vill sina krognotor dölja
2016-02-09

  Per Drysén
Ibland är framkanten inte kompatibelt med etiken. Då torde etiken vara den främsta riktlinjen.
2016-02-09

  Eva Helene VIP
Ja, så sant och bra formulerat!
2016-02-09

  Bibbi VIP
Högaktuellt.
2016-02-09

    ej medlem längre
Jättebra skrivit etik är en viktig fråga
Mvh annokas
2016-02-09

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Döden har gjort gym abonnemang i svensk vård.
medan forskarna fyller på volymer och bygger i privat regi AB.
bör ända forskning tillåtas i Sverige som handlar om renommé,
Då kommer att se hur illa är det till med reputation i alla planer.

2016-02-09

  M.Eta
Kan inte sägas bättre.
2016-02-09

  louisegirl
Fyndigt och högaktuellt
2016-02-09

    ej medlem längre
Aktuellare än någonsin i dessa dagar.
2016-02-09

  walborg
Skicka till KI!!!
2016-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Dessvärre är det ju så att många har en väldigt märklig syn på vad som är etiskt acceptabelt.
2016-02-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Helt rätt! Denna Makaroni-affär är en skandal för Sverige och Karolinska Institutet. Hela bunten i styrelsen måste avgå.
2016-02-09

    ej medlem längre
Mycket bra uttryckt!
2016-02-09

  Ingrid Trolle
Skurken avslöjad!
Som vanligt har du
träffat huvudet på spiken.
Mästerligt
2016-02-09

  Federico Romano
Yea blame Italy or Dr Macciarini eller var det Maccaroni? Som vanligt en mästerlig ordlek..
2016-02-09

  Marita Ohlquist VIP
Stark, bra text i tiden!
Så borde alla tänka.
2016-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck