Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum.

Vissa dagar finns inte,
de blir aldrig av.
Ingen sol går upp på morgonen,
och således ingen ned om kvällen.

I det svaga ljuset
rör jag mig försiktigt.

Gårdagen fanns,
i morgon är en ny dag.
Men idag är borta, överhoppad.

Sådant sker.
Ingen stor händelse.
Bara lite märklig;
En föraning...





Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-08 19:15

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Bra bild av en händelselös
dag. Inga gester, men det
behöver inte vara en
föraning av det vi alla
ska möta.
2016-02-09

    Sefarge VIP
Sparsmakad
Poesidagsdikt
"som inte finns"
Skickligt skaldat!
:)
2016-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram