Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Staren mot strömmen

Som strömstaren

oberörd av vinterns snö och kyla

hoppa ner med huvudet före 

blanda sig med åns brus

som i ett vårdopp flaxa runt

och sen lika pigg hoppa upp

spana från stenen

efter fler nyfunna krafter

medans vårlöken trådraka

frusna står 

i kanten och applåderar

för än mer sol

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-02-08 21:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vinterbadare mår bra
även människor

så fin

2021-12-31

  Lasseman VIP
Wow så bra skrivet..
2020-12-12

  Kim VIP
Håller med Ciralina! Men så mkt vår ser jag inte här….
2016-02-13

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
å en sån vårvitamin
denna skrift

en annan
har bara fått en paus med regn
och frihet från broddar
mitt i februari
2016-02-09

  petter rost
Oj en sådan kick i alla sinnen, så omruskande vackert. Och med vilken språklig lätthet du serverar den förfriskning för själen. Väldigt tack!
2016-02-08

  ResenärGenomLivet VIP
Upp-piggande och härlig text...
2016-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP