Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att våga bryta


vågbryterska

Det smärtar mig att se
hoppet slockna i dina ögon
när jag obönhörligt
krossar drömmen om
oss två
låter den smulas sönder
likt en, sedan länge,
vissnad ros




Fri vers (Fri form) av Maggan
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-08 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan