Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÅT ÖVER SVERIGE

VÅRT FOSTERLAND.

Saxat från boken OFREDSTIDER:

Så vill jag nu tala om för er vad jag
skall göra med min vingård:

Jag skall ta bort dess stängsel,
och den skall lämnas till skövling.

jag skall bryta ner dess mur och
den skall bli nedtrampad.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 154 gånger
Publicerad 2016-02-09 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld