Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänliga veckan

Jag vill passa på

att önska alla poeterna

en vänlig vecka

Nästa vecka är det som vanligt

Vanliga veckan !




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-09 13:54



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fyndigt och säkert sant med...
2016-02-11

  StinaJ VIP
Verkligen fyndigt skrivet !
2016-02-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag önskar dig detsamma! Fast du är nog vänlig även nästa vecka:)
2016-02-09

    Sefarge VIP
Vänligt men inte så ovanligt.
Från din penna skrivet.
Gott att godhet få känna!
:)
2016-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP