Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn

Ett illasinnat regn har sökt sig till mitt tak.
Där sitter det och letar efter sprickor
i det skyddande höljet,
letar efter mig,
medan det otåligt trummar dagarna i ända.

Men jag håller emot
övertygad om att jag med tiden ska få det att regna uppåt.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-09 16:21



Bookmark and Share


  H.C.B
Kul att läsa andras tankar om regn.

Mot sporadiskt tolkande uppskattningar

finner

jag det du söker, aldrig lär fånga.

Snyggt om regnet -
2016-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist