Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig ensam

- Tack!

tack för att jag får ta del
av era innersta tankar
ni fäster här med ord
värdefull tid
ensam men ändå tillsammans
att få dela med andra
som älskar att skriva
eller bara skriver för att
det måste ut och vädras
ni väcker tankar och känslor
ni berör och gör mig levande
jag känner mig berusad och tjusad
är som en ungbjörk med knoppande löv
bejakar solens varje stråle
dricker orden som vore de droppar
från vårens första regn

jag har bara en önskan till var och en av er
poeter, skribenter, författare, ordlekare

fortsätt regna mig













Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-09 16:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart formulerad tacksamhet som jag själv också känner!!! Så tack!
2016-02-10

  DominiQueen
Vilken fin hyllning till alla oss poeter, tack ja vi ska stänka ner Dig med lyckovatten :-)
2016-02-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Uppmuntrande ord till alla poeter, känns trevligt.
2016-02-09

  Bibbi VIP
Uppmuntrande.
2016-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP