Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten bortom språket

Allting
behöver inte
sättas ord på.
Pröva att
bara uppleva!

Glöm språket
och öppna dig
helt och hållet
för flödet från
dina sinnen och
från ditt inre.

Skala bort
orden från
det genomlevda
och smaka det
i dess renhet.

Du ska då berikas.

Det väsentliga
är inte orden själva
utan vad de
frambesvärjer,
de inre bilder
och förnimmelser
som alstras.

Sålunda bugar
vi oss inför
det betecknades höghet.




Fri vers av Andreas Nilsson
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-09 19:40



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Så fint skrivet
2016-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson