Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon

 

 

Stillheten varade

några flyktiga moment

och jag

såg henne inte sedan

 

 

men doften stannade länge

låg kvar i luften i väggarna

och taket

åt sig in genom huden

 

 

jag såg mig själv naken

 

 

hennes kläder

var som spunnet silke

men trådarna

var ordlös längtan

 

 

jag var hennes längtan

 

 

hon var inte härifrån

hon kom från ingenstans

hon hade alltid varit här

 

 

jag blev den jag varit senare

 

 

timglasen måste vändas

de ogråtna tårarna samlas upp

i ett läckande kärl

 

 

jag var ensam nu

 

 

 

en doft av blåklint

somrarnas eviga extas

sången från flammande intet

 

 

vinden viskade hennes namn

 

 

och jag

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-09 23:15

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Melona
Så jävla sorgsen och fin. Jag vill krama dikten.


De här raderna är en dikt i sig:

"jag var hennes längtan





hon var inte härifrån

hon kom från ingenstans

hon hade alltid varit här





jag blev den jag varit senare"


2016-04-10

  Schizooliza
Otroligt sinnligt bra!!
2016-02-10

  mike irow
bildbringande
sensuell
tilltalande
tack
2016-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP