Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku i februarifukt

Regndroppen faller
och slås sönder i marken.
Kvällen är fuktig.




Bunden vers (Haiku) av koboltblå
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-10 16:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Suveränt bra.
2016-02-13

  Bengt H VIP
En droppe av vikt
i en haikudikt

Jag ser andra som droppar, tårar av universum som gråter.
2016-02-10
  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå