Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord av guld

De var inte dina långa kyssar
Eller din varma famn
De var dina ord som fick mig att stanna, som höll mig hårt
När jag ville ramla ihop

Du satte ihop mig som ett pussel,
Jag är kluven och förvirrad
Dina vackra ord, Dina vackra ord

De säger att ord är ingenting
Om man inte gör vad man säger
Men inget är mer övertygande
Än de som kom ur dina läppar




Övriga genrer av dooni
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-10 18:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
ytterligt fint, må orden även följas, besannas, må du få allt du vill

det är vad du är värd
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

dooni
dooni