Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänka som Bamse

Vi har alla ett liv som ska levas. Och vi har alla olika förutsättningar. Vi föds med olika förutsättningar och egenskaper. Vissa har fysiska handikapp. Andra har förståndsmässiga handikapp. Oavsett våra handikapp eller olika egenskaper har vi alla att handskas med detta. Det är en människas viktiga jobb. När vi växer upp är det knappast någon som talar om detta för oss. Vi bara är. Och detta är ett memento till den som föds med de bästa förutsättningarna att vara lite ödmjuk mot dem som är sämre lottade. Att tänka som Bamse !




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-10 20:41



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så rätt !! Men för mig har alla människor lika värde oavsett hur dem är!
Vilken färg dem har eller härkomst!
Visst har Bamse rätt. .
2016-02-11

  Magica VIP
Fin tanke, men Bamse fick ju ta "dunderhonung" för att klara det...
Ingen borde ens få ha det sämre, det går att fördela jämnare i samhället, men folk är för egoistiska...
2016-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP