Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortitudo


Vem är jag vem ska jag vara
Det finns inget fattas nog bara
Letar efter svar svarta hål är kvar
Jag var där men nu är jag här
Trasig inget att ha flexibel ska man va
Kämpar mot lagar själv springer dom i hagar


Förtvivlan river i själen jag känner mig som den klubbade sälen
Bäst före datum borde det stå för blir man defekt får man gå
Ingen svarar på skriken som ekar dom har sina egna lekar
Kliver upp torkar tårarna rätar ut den del som är hel
Stolt höjer jag mig över deras hinder skapar ett mönster som jag binder
En ny stig som ger mig mening i en hård värld jag vinner för nu är jag åter lärd



Lynx63 ©




Bunden vers (Rim) av Lynx63 VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-11 02:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...det gäller att kämpa på...man får inte ge sig...trots det jobbiga finns det hopp...
2016-02-14

    ej medlem längre
En berörande text!
2016-02-11

  Ljusletaren
Dina två sista rader säger allt. Det är en mening med allt även om det inte känns så när det är som mörkast. Du lever bara en gång varje liv så stå på dig och gör det som känns rätt. Lycka till/ kram
2016-02-11

  soligajag_1 VIP
Mycket tänkvärda ord!!
Stolt ska du vara som kommit upp ur grytan och lyckats vinna över den hårda världen!
2016-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP