Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Östersjön

Känslan
av friskt hav blev
grumlad när jag dök ner
i djupet och såg mörk smutsig
botten.




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Nilsson
Läst 782 gånger
Publicerad 2016-02-11 05:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson