Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi längtar, Store Ledare

Långt i väst blev himlen svart
Inte en sol i syn
Men med Dig kommer den snart gå upp
Då blir det strålande ljust

Genom fönstret lyser ljus
upp ett tomt ovalt rum
Detta tomrum
Detta svarta hål
längtar att fyllas av Dig

I hård terräng så mörk och hemsk
fylld utav fiender
slår Du dig fram nu, frihetens hopp
Vi ber för Dig, Donald Trump

Vintervinden blåser kall
här där vi härdar ut
Ditt varma och
trygga ledarskap
längtar vi ständigt efter

Ditt varma och
trygga ledarskap
längtar vi ständigt efter

(baserad på denna: https://www.youtube.com/watch?v=5u2UhBMZdjc)




Fri vers av jojelo
Läst 265 gånger
Publicerad 2016-02-11 15:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kapitalismen är en förbannelse.
2016-02-11
  > Nästa text
< Föregående

jojelo