Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#wordwork


kära dagbok


grovt grus och ett ovårdat yttre
hasar likt ett lik över huvudstadens torg
veckokalendern har tappat sin fattning
och inflätad mellan dag och natt slår
malfjärilen upprepat mot fönsterrutan


här och när, där arbetet har fäst sina gängor
med huvud och sina enformiga spår

blir en lucka i vardagen plötslig
ett militärt vakuum
nästan helt utan försvar

 




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-11 22:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Väldigt intressant, får en tydlig vision! Inspireras!
2016-03-16

  lodjuret/seglare VIP
Skriver du dagbok också? Dessa utan varje tvivel hemliga kråkfötter ur vilka skall åstadkomma så mycket hår att gråna (eller lossna?) under uttolkandet av hos en möjlig läsare så långt efteråt. En behjärtansvärd gärning till syfte väl att väcka (ur en god sömn?) så mycket (be-)undran...
2016-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP