Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krypa ur skinnet

flashbacks på näthinnan
ansiktsdragen och
bilden som aldrig blev
gör att jag bara vill
krypa ur skinnet
andas
dansa iväg
på molntussar eller
rakt ner i helvetet
du vet
det kvittar
jag har fan inga bra ord längre
jag märker det
ni förstår inte
jag vet och jag
har ärligt talat
aldrig ens
orkat förklara
känner bara att
krypa ur skinnet
hade varit skönt




Fri vers av tennsoldatocheldvakt
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-12 02:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tennsoldatocheldvakt