Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamhet.


att vara ful. jämt
som han med öronen. mannen som är
han med skeva kroppen. med snusstreck runt torra läppar. som schizofren betraktad ett praktverk.
att människor fasar sig in i hjärtat på den mannen
som är så ful att ingen orkar se honom.

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-12 10:48



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
ja , jag bara ju älskar dina dikter/betraktelser
2016-02-13

  Hannadraken
Gott med
Lilipoesi en Fredagnatt. Biter alltid. Tack.
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP