Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillit

Tillåt mig
att i eldens sken
älska dig hett

låt mig föra dig
förföra dig
till grunden
av din kropp

där du sakta
förlöst
blir hel igen




Fri vers av ia VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-12 11:46



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Innerligt fint flöde ...
... liksom dina flöden visserligen
brukar vara att läsa ... alldeles underbara ...
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP