Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klotter - gräs och strindberg

 

när inte döden hjälper.

kan man alltid ställa sig i stjärnnupet gräs och proppa munnen full av salta fiskar. det är en konst. som vågböljor och radioaktivt nedfall.

i underjorden.

rasslar det.

av pajer och tigrar. bortglömda konstruktioner av mörkt.

i gräset. ligger strindberg.

 




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 406 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-02-12 15:10



Bookmark and Share


  Tillbringaren
Oemotståndlig.
2016-02-16

  Ulf D VIP
Underbar!
2016-02-13

  mike irow
konstnerligt skrivet
dikt
sälsynt
fint
2016-02-13

  Silverstripe
Demosthenes tog sig också en munfull vid vågböljorna ibland.
2016-02-12

  Larz Gustafsson VIP
Strindberg var cool.
2016-02-12

    glas-svalan VIP
Gillar dina dikter. Och salta fiskar :)
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP