Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt satans helvete


så kom du då inatt och rörde om i min hjärna ditt satans helvete.
Jag hatar dig du är som en liten lus som ska raderas bort från mitt huvud.
Så varför sitter du kvar då?
vad vill du mig?
vad vill jag dig...
Jag hatar dig så otroligt mkt,
så varför låter jag dig ta plats i mitt huvud ditt vidriga as...




Prosa av Vildaste
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-12 15:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärlek
2019-04-24

  Alysse VIP
Starkt berörande med stor igenkänningsfaktor
2016-02-12

  Alexander Gustafsson
Good question. Maybe you like to hating this person so much. You can't help yourself. Maybe..?
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste