Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Erotik i Universum mellan äkta knullsjälar - i kärlekens ton


KOSMISK 69:a

 

Inte banalt
Astralt sen vaginalt
utan hjärta, fatalt

Raketen slösar kraft
den smorde i saft
många blöta drömmar haft

Kosmonaut och astronaut
Tell me all about
Love, sing and shout

Amerikan eller ryss
Mötte ni någon rymdficka
Och fick ni uppleva en kosmisk kyss?

______ ♥ ______


Jag vill i alla fall mycket gärna
Älska med ett liv från en annan stjärna
Jag har fått hela kosmos i min hjärna

Är här en i en lustig existens
Med smekningar på ytan som inte bränns
För mig bara spirituell, öm, djup passion känns

Så om jag ska Dig sextionia
Krävs att Du kosmiska formler skria
Då vill jag ur den heliga graalen törstig dia

heligt ljus av extas vill jag vara
själv eller samstrålande med öppna hjärtan bara
Ety det finns en värdighet i längtan att till den rätte sig spara

______ ♥ ______


Det handlar inte om etik och moral
Det är om att låta kärlekskraften vara total
Ytlig sex och flykt från tristess för hjärtat skapar bara kval

Erotik där hud, hjärta, själ kön och hela kosmos är ett
Är det ljuvligaste vi smakat, hållet, känt, doftar, lyssnat och sett
Av kärlek, av lust, av det sanna en evig frid och aldrig nånsin mätt


© ORD & VEDIC ART
DominiQue NVC Costa
10 februari,
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR 2016 eft.Kr

OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder och kommentarer här öppet, och ej via mail: Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

 




Bunden vers (Rim) av DominiQueen
Läst 455 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-02-12 15:54



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack snälla.. Yes Lars, 69 med en älskad, är skön rundgång i energier...

Hmm kosmos är väl överallt gissar jag?
2016-02-12

  Lars E Jönsson
69 härligt, underbart skönt. Var ligger kosmos i rymden. Bra skrivet
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen