Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsskuggans dal

Skuggorna väller in
från alla håll och kanter
Jag har kämpat hårt
försökt stå emot

Men mörkrets krafter
är för starka
de sveper in
och förstör allt i sin väg

Jag har min tro men även mina tvivel
när allt jag byggt upp
slits isär
när jag slits i stycken

Jag vet att han aldrig överger mig
men kan ändå inte låta bli att undra
Skuggorna växer sig allt starkare
mörkret tar över allt

Jag vill inte ge vika
vill inte släppa in mörkret
men har jag något val
när hela mitt liv slits sönder




Fri vers (Fri form) av Marica Dahl
Läst 404 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-02-12 19:56



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ord om mörker och tvivel som skuggar ljuset. Bra text!
2016-02-13

  Larz Gustafsson VIP
"Jag ser hur skuggorna kommer genom mitt fönster i natt", som freddie Wadling sjöng i Cortex,

Men du...Romarbrevet 10:17 !
2016-02-13

  Hanna Mari Wallin
i det mörkaste stunder
kommer en strimma hopp, som växer sig starkare tills de mörka bara blir en litet mörkt moln på en solig sommarhimmel

håll ut vännen


2016-02-13

  lillstrumpa
Stark text om det mörka som sliter i en till den grad att man tappar hoppet.

Håll ut!
Även det mörka måste ge upp någon gång.
2016-02-12

    ej medlem längre
Vacker text! Det är svårt att vara stark. Tycker mycket om titeln.
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Marica Dahl